Afspraak maken

Controle afspraak

U kunt uw controle afspraak telefonisch of aan de balie maken, maar u kunt ook zelf een datum en tijdstip uitzoeken in onze internetagenda.

Wanneer uw e-mailadres bij ons bekend is krijgt u automatisch periodiek (doorgaans om de 6 maanden) een oproep via de e-mail. In deze mail ontvangt u een link waarmee u zelf een afspraak kunt maken in onze internetagenda. NB deze link is slechts 3 dagen geldig.

Wanneer wij uw e-mailadres nog niet hebben, is het mogelijk dat wij u een link toesturen. Vult u onderstaand formulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie met een link voor de internetagenda en vervolgens ontvangt u de periodieke oproep automatisch ook op dit e-mailadres.

 

Vervolgafspraak of gecombineerde afspraken

Een vervolgafspraak (voor behandeling) kunt u vooralsnog alleen telefonisch of aan de balie maken. Helaas is het ook nog niet mogelijk om zelf een gecombineerde afspraak (mondhygiëniste en aansluitend controle afspraak bij de tandarts) in de internetagenda te maken. In dit geval zult u de afspraken telefonisch of aan de balie moeten maken.

De receptie is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 14.00 uur, vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Zie hiervoor ook ‘openingstijden‘.

 

Bent u verhinderd?

Als u een afspraak heeft gemaakt rekenen wij erop dat u deze afspraak nakomt.

Mocht de afspraak u onverhoopt niet uitkomen, verzoeken wij u dit tijdig, maar tenminste 24 uur van tevoren door te geven. We kunnen in dat geval zoeken naar een passende tijd voor een nieuwe afspraak.

Bedenk alstublieft dat het regelmatig afzeggen of wijzigen van uw behandeling de continuïteit van de zorg in gevaar kan brengen.

Wanneer een afspraak niet op tijd wordt gewijzigd, wanneer u niet verschijnt of zodanig te laat komt zodat uw behandeling niet meer plaats kan vinden, kunnen wij de kosten van de verloren tijd bij u in rekening brengen. In deze tijd hadden we namelijk iemand anders kunnen helpen.